Online cursus Italiaans Beginners (A1.1-A1.2)

Deze cursus is het vervolg op de cursus Italiaans Beginners (A1.0-A1.1) van afgelopen najaar

Cursus A1 bestaat uit drie blokken, blok A1.2 is het tweede blok. Aan het einde van de drie blokken bereik je niveau A1 van het Europese Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen (ERK). Deze cursus is het vervolg op Italiaans A1.0-A1.1.

Wil je met blok Italiaans A1.2 beginnen, zonder eerst blok Italiaans A1.1 te hebben gevolgd, stuur dan een mail naar het secretariaat, dan neemt de docent contact met je op.

• Boek: Al dente 1, (les 4 t/m 6) geintegreerd tekst- en werkboek + audio-cd en dvd, Casa delle lingue/ Talenland, 9789463250252, € 29,50.  koop het boek hier

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Dinsdag 19 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A. (Anna) Molnar
Boek: Al dente 1, geintegreerd tekst- en werkboek + audiocd en dvd (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

A. (Anna) Molnar
Anna Molnár, Italianiste en Life Coach, is bij de VUA al enige tijd bekend als docente Italiaans. Daarnaast heeft ze haar eigen coaching praktijk opgericht uit de behoefte om mensen te laten opbloeien. Na een succesvolle studie Italiaans aan de Universiteit van Amsterdam, heeft Anna jarenlang voor de persafdeling van het Italiaans Bureau voor Toerisme (ENIT) te Amsterdam gewerkt. Ze heeft de Alumnikring voor Italianisten aan de UvA opgericht, heeft zowel aan de Volksuniversiteit Amsterdam als Delft enthousiaste cursisten de beginselen van het Italiaans onderwezen, en heeft vele jaren voor de Italiaanse Ambassade op de Consulaire afdeling te Den Haag gewerkt. Met veel passie voor taal en literatuur en een bevlogenheid om het beste uit mensen te halen, heeft ze in 2019 een life coaching methode ontwikkeld waarbij het favoriete boek als uitgangspunt dient. Aan de hand van het gekozen boek wordt gezocht naar waarden, overtuigingen, belemmerende gedachtes en affirmaties, zodat drempels op een weloverwogen manier getrotseerd kunnen worden en doelen uiteindelijk op een persoonlijke manier gehaald worden. “In onze vluchtige en oppervlakkige maatschappij zijn boeken een verademing en geven de gelegenheid om thema’s uit te diepen en jezelf beter te leren kennen, daarom heb ik ervoor gekozen om life coaching te combineren met boeken: ze weerspiegelen je ziel.” Anna Molnár (foto: Tessa Posthuma de Boer)