Bestellijst

Bestellijst

Online Cursus Italiaans Gevorderd 1 (A1.3-A2.1)

Cursuscode: 6523

*Nu met maar liefst 20% korting

Je kunt je voor de cursus Italiaans A1.3-A2.1 inschrijven als je een cursus op A1-niveau hebt afgerond. Het blok A2 bestaat uit drie cursussen, aan het einde van de drie cursussen bereik je niveau A2 van het Europese Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen (ERK).

Wil je met de cursus Italiaans A1.2-A2.1 beginnen, zonder eerst cursussen Italiaans op A1 niveau te hebben gevolgd, stuur dan een mail naar het secretariaat, dan neemt de docent contact met je op.

• Boeken: Al Dente 2 (les 1 t/m 3), geïntegreerd tekst- en werkboek + audio-cd en dvd, Casa delle lingue, 9789463250245, € 29,50  Koop het boek hier

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Vrijdag 7 mei 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 216,00
Mw. C. (Cinzia) Maineri
Boek: Al dente 2, geintegreerd tekst- en werkboek + audio-cd en dvd (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

09:30 - 11:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
C. (Cinzia) Maineri