Cursus Italiaans Vergevorderd (B1.0-B1.1)

sep

Je kunt je voor de cursus Italiaans B1 voor halfgevorderden inschrijven als je een cursus op A2-niveau hebt afgerond.Wil je met blok Italiaans B1.1 beginnen, zonder eerst cursus Italiaans A2 te hebben afgerond, stuur dan een mail naar het secretariaat, dan neemt de docent contact met u op.

• Boeken: Al Dente 3 (hoofdstuk 1-3) , geïntegreerd tekst- en werkboek + audio-cd en dvd, Casa delle lingue, 9788416943302 , € 24,90   Koop het boek hier

Dinsdag 24 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Simona) Beccaletto
Boek: Al dente 3, geintegreerd tekst- en werkboek + audio-cd en dvd (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Simona) Beccaletto
Ciao a tutti! Simona Beccaletto komt uit Milaan, maar woont sinds 2004 in het prachtige Amsterdam. Sinds 2008 verzorg zij privé- en groepslessen op alle niveaus bij verschillende taalinstituten in en rondom Amsterdam. In haar lessen leer je Italiaans op een vrolijke en interactieve manier en, naast de nodige grammatica, komen ook culturele aspecten aan bod. De docent probeert de ontspannende sfeer van een Italiaanse piazza na te doen in de klas, waardoor het leren bevorderd wordt. Maar wel met een professionele aanpak: Simona is gekwalificeerd als docente Italiaans (DITALS certificering voor het doceren van Italiaans als tweede taal) en is opgeleid tot vertaalster (Engels-Spaans > Italiaans). Haar kennis van verschillende talen (Engels, Spaans en Nederlands) helpt haar om de valkuilen van haar studenten beter te begrijpen, en om hen op een gerichtere manier te helpen afhankelijk van hun moedertaal. A presto!