Online Cursus Italiaans Vergevorderd (B1.2-B1.3)

Cursus B1 bestaat uit drie blokken, blok B1.3 is het derde blok. Aan het einde van de drie blokken bereik je niveau B1 van het Europese Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen (ERK). Wil je met blok Italiaans B1.3 beginnen, zonder eerst cursus Italiaans B1.2 te hebben afgerond, stuur dan een mail naar het secretariaat, dan neemt de docent contact met u op.

• Boeken: Al Dente 3 (vanaf hoofdstuk 7) , geïntegreerd tekst- en werkboek + audio-cd en dvd, Casa delle lingue, 9788416943302 , € 24,90. koop het boek hier

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Dinsdag 19 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Simona) Beccaletto
Boek: Al dente 3, geintegreerd tekst- en werkboek + audio-cd en dvd (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

S. (Simona) Beccaletto
Ciao a tutti! Simona Beccaletto komt uit Milaan, maar woont sinds 2004 in het prachtige Amsterdam. Sinds 2008 verzorg zij privé- en groepslessen op alle niveaus bij verschillende taalinstituten in en rondom Amsterdam. In haar lessen leer je Italiaans op een vrolijke en interactieve manier en, naast de nodige grammatica, komen ook culturele aspecten aan bod. De docent probeert de ontspannende sfeer van een Italiaanse piazza na te doen in de klas, waardoor het leren bevorderd wordt. Maar wel met een professionele aanpak: Simona is gekwalificeerd als docente Italiaans (DITALS certificering voor het doceren van Italiaans als tweede taal) en is opgeleid tot vertaalster (Engels-Spaans > Italiaans). Haar kennis van verschillende talen (Engels, Spaans en Nederlands) helpt haar om de valkuilen van haar studenten beter te begrijpen, en om hen op een gerichtere manier te helpen afhankelijk van hun moedertaal. A presto!