Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Japans Beginners 1 (English spoken)

Cursuscode: 2551

*Nu met maar liefst 20% korting

Deze cursus wordt gegeven vanuit het Engels / This course is taught in English. 

Konnichiwa, ogenkidesuka? Japans is eindeloos ver verwijderd van het Nederlands. Onmogelijk om te leren? Natuurlijk niet. Aan het eind van deze intensieve beginnerscursus heb je genoeg woorden en simpele zinnen onder de knie om iedereen te verbazen. Ook de Japanse cultuur komt aan bod. Tijdens de lessen verwachten we een actieve inbreng van je. Reken op meerdere uren huiswerk per week. 

Konnichiwa, ogenkidesuka? Is Japanese impossible to learn? Of course not. At the end of this very intensive beginners course you have mastered enough words and simple sentences to amaze everyone. The Japanese culture is also discussed. During the lessons we expect an active contribution from you. Please count on several hours of homework per week. 

• Boek: Genki 1 Third edition ISBN nummer 9784789017305, € 50,-.Het boek kunt u bestellen bij het secretariaat

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Woensdag 16 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 195,00
Mw. N. (Namika) Onaka
Boek: Genk 1 - 3rd edition (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

18:30 - 20:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
N. (Namika) Onaka