Bestellijst

Bestellijst

Koerdisch

Heb jij altijd al Koerdisch (Kurmanji) willen leren en meer van de cultuur en geschiedenis willen begrijpen? Dan is hier je kans. Koerdisch is een Indo-Europees taal met Latijns beschrifting.

Tijdens deze online cursus zul je vrij snel beginnen met woorden leren en zinnen maken.

Alle online cursussen Koerdisch die in september starten hebben 20% korting.

Halverwege januari gaan de nieuwe taalcursussen weer van start. Het volledige cursusaanbod staat eind november op de website.

Cursus Koerdisch (Kurmanji) voor beginners.

Dinsdag 14 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Dhr. D. (Dawan ) Sulaiman
Boek: Hînker, asta yekemîn, 3e druk (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; u dient de boeken zelf aan te schaffen. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

18:30 - 20:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
Meer details

Koerdisch leren in Amsterdam

Cursus Koerdisch (Kurmanji) voor Beginners

Leer Koerdisch lezen, spreken en verstaan bij Volksuniversiteit Amsterdam! Wij bieden een online cursus Koerdisch voor beginners. Heb jij altijd al Koerdisch willen leren? Wacht dan niet langer! Onze ervaren docent helpt je graag Koerdisch te leren spreken. 20% korting op de online cursus Koerdisch!

Taalcursussen in Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam biedt taalcursussen voor beginners en gevorderden: ‘s avonds of overdag, online via Zoom of offline in een van onze ruime lokalen in Amsterdam. Volksuniversiteit Amsterdam is dé aanbieder van betaalbare taalcursussen voor elk niveau en ieder doel. Onze ervaren docenten staan voor je klaar om je te helpen een nieuwe taal te leren spreken. Kies uit meer dan 25 talen: we bieden cursussen Modern Standaard Arabisch, Chinees, Duits, Egyptisch, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Ivriet, Japans, Koerdisch, Koreaans, Kroatisch, Latijn, Nederlands aan anderstaligen (NT2), Noors, Marokkaans, Perzisch-Farsi, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren, offline en online. Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen!