Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Koreaans Beginners 1 (A0-A1)

Cursuscode: 6576

*Nu met maar liefst 20% korting

Dit is de cursus Koreaans Beginners.

We beginnen helemaal vanaf het begin met het leren van het schrift: Hangeul. Er is dus geen eerdere kennis nodig. Na deze cursus kun je het Koreaanse schrift lezen en schijven, jezelf voorstellen, en de weg vragen. Er wordt ook aandacht besteed aan cultuur en omgangsvormen. Houd er rekening mee dat er minstens 2 uur per week moet worden besteed aan het maken van huiswerk. 

• Boek: Integrated Korean Beginning 1 book, second edition ISBN 9780824834401, € 39,-  koop het boek hier   Ook: Integrated Korean Workbooksecond edition ISBN  9780824834500, € 23,95.  koop hier  Beide boeken uitgegeven bij University Of Hawai'I Press.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Donderdag 12 mei 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 16:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 213,00
Mw. L. (Luk) van Leeuwen
Boeken: Integrated Korean Workbook, Integrated Korean Beginning 1 book (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; de boeken dienen zelf aangeschaft te worden. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

16:00 - 17:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
L. (Luk) van Leeuwen