Your cart

Your cart

Kroatisch

Kroatië: een prachtig land met de mooiste kust en het lekkerste eten in de hele wereld… Wil jij Kroatisch leren om zo nog meer van het leven in Kroatië te kunnen genieten? Onze docente helpt je graag Kroatisch leren spreken met de onlinecursus Kroatisch voor beginners. Naast veel aandacht voor de taal, zal de docente ook veel vertellen over de Kroatische cultuur en gewoonten.

De cursus is ook zeer geschikt als voorbereiding op vakantie.

Alle online cursussen Kroatisch die in september starten hebben 20% korting. 

Halverwege januari gaan de nieuwe taalcursussen weer van start. Het volledige cursusaanbod staat eind november op de website.

Deze cursus is perfect voor iemand die voor het eind van het jaar al wat Kroatisch wil spreken. Je leert jezelf uit te drukken bij dagelijkse situaties zoals groeten, zich willen voorstellen, over jezelf vertellen, eten en drinken bestellen, boodschappen op markt of winkel doen en op het strand of op straat willen communiceren. Tijdens de lessen wordt het lezen, luisteren, spreken en schrijven behandeld. De cultuur en de idiomen zijn een groot deel van de Kroatische taal, dus deze komen ook aan bod. 

Monday September 13, 2021
10 lessons of 1 hrs and 45 min start time 18:30 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 205,00
Tutor: Ms. I. (Ines) Komić

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

18:30 - 20:15
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
More Details

Kroatisch leren in Amsterdam

Cursus Kroatisch voor Beginners

Leer Kroatisch lezen, spreken en verstaan bij Volksuniversiteit Amsterdam! Wij bieden een online cursus Kroatisch voor beginners. Heb jij altijd al Kroatisch willen leren? Wacht dan niet langer! Onze ervaren docente helpt je graag Kroatisch te leren spreken. 20% korting op alle online cursussen Kroatisch!

Taalcursussen in Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam biedt taalcursussen voor beginners en gevorderden: ‘s avonds of overdag, online via Zoom of offline in een van onze ruime lokalen in Amsterdam. Volksuniversiteit Amsterdam is dé aanbieder van betaalbare taalcursussen voor elk niveau en ieder doel. Onze ervaren docenten staan voor je klaar om je te helpen een nieuwe taal te leren spreken. Kies uit meer dan 25 talen: we bieden cursussen Modern Standaard Arabisch, Chinees, Duits, Egyptisch, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Ivriet, Japans, Koerdisch, Koreaans, Kroatisch, Latijn, Nederlands aan anderstaligen (NT2), Noors, Marokkaans, Perzisch-Farsi, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren, offline en online. Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen!