Your cart

Your cart

Basiscursus Creatief Schrijven

Course code: 2650
19
Sep

Hou je van schrijven, maar weet je nooit hoe je moet beginnen? Ben je op zoek naar inspirerende schrijfopdrachten? Dan is de basiscursus creatief schrijven iets voor jou. In acht lessen leer je waar je je inspiratie vandaan kunt halen en experimenteer je met diverse tekstvormen. Je krijgt originele associatie-oefeningen en opbouwend commentaar. Je zult verrast zijn over wat er allemaal uit jouw pen komt. Schrijfervaring is welkom, maar niet noodzakelijk.

Docent Wilma van den Akker, is zelf schrijfster en schrijfdocent. Zij begeleidt dichters en schrijvers in verschillende settings: groepen, individueel en online. Lees meer over haar op: www.schrijftaal.org.

Enroll
Donderdag 19 september 2019
8 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. W (Wilma) van den Akker
19:30 - 22:00
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
W (Wilma) van den Akker
Wilma van den Akker - Mevrouw SchrijfTaal - is een schrijf- en lesgeefbeest. Ze zet haar creativiteit met taal helemaal in bij het lesgeven. Met sterke voorbeelden, originele associatietechnieken en plezierige opdrachten wekt ze bij iedereen de lust tot schrijven op. Cursisten verbazen zich over wat er uit hun pen komt. 'Ik wist niet dat ik het in me had,' klinkt er dan. Deze docent zorgt ook voor een prettige sfeer en zorgvuldige feedback. Schrijfplezier gegarandeerd!