Online Course Dutch NT2 Beginners 2 (in Dutch) (A1-A2)

Cursuscode: 2014

*20% price reduction on all online courses

The instruction language of this course is entirely in Dutch.

This course is for those who have followed  the Dutch course NT2 Beginners 1 and others who already know a bit of Dutch.
De instructietaal is Nederlands / language of instruction is Dutch.

• Book: De Opmaat naar NT2 niveau A2, ISBN 9789085067238, Uitgeverij Boom, € 37,90. Thema 6-10  Buy the book here

Online interactive course: This groupcourse is offered online in a virtual classroom.
What do you need to  be able to participate? A computer, a laptop or a tablet, a webcam, built in or stand alone, and an internet connection.
*Attention: the 20% reduction is already incorporated in the stated price.

Dinsdag 15 september 2020
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. P. (Petra) Aanraad
Boek: De Opmaat naar nt2- niveau a2, uitgeverij Boom (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

P. (Petra) Aanraad
Petra Aanraad werkt sinds januari 2016 bij de Volksuniversiteit Amsterdam. Ze is eerstegraads docent Engels en bevoegd docent Nederlands als tweede taal. Ze is een gedreven docente, houdt van taal, literatuur, lesgeven en het begeleiden van mensen. Ze heeft een aantal jaren gewoond en gewerkt in Groot Brittannië. Naast haar werk als taaldocent is Petra documentaire fotograaf.------------------------------------- Petra Aanraad has been teaching with the Volksuniversiteit Amsterdam since January 2016. She has a master’s degree in teaching (English) and a qualification to teach Dutch as a foreign language(NT2). She is a committed teacher, loves language, literature, coaching and teaching people. She lived and worked in the UK for a number of years. In addition to her teaching work, Petra is a documentary photographer.