Bestellijst

Bestellijst

Online privé cursus Nederlands NT2 Beter Schrijven

Cursuscode: 2061

Tijdens deze maatwerkcursus verbetert de cursist schrijfvaardigheden op zowel zinsniveau (spelling, woordvolgorde, woordkeuze en taalgebruik) als tekstniveau (structuur, boodschap). De cursist werkt met teksten uit de eigen dagelijkse praktijk (brieven, zakelijke e-mails, betogen, verslagen etc.), oefent met gerichte schrijfopdrachten en ontvangt correcties en aanwijzingen. Bij aanvang van de cursus worden schrijfmoeilijkheden en doelstellingen in kaart gebracht middels een gesprek. Tussentijds en aan het eind van de cursus vindt een evaluatie plaats.Deze maatwerkcursus is bestemd voor cursisten op niveau B1 tot niveau C2.
Tijdsindicatie: circa 25 uur voor maken van schrijfopdrachten en oefenen met eigen teksten. Doorlooptijd is 6 tot 10 weken. De data en tijden kun je afspreken en overleggen met je docent (de datum en tijden vermeld bij deze informatie is niet van toepassing).

Schrijf je in
Donderdag 31 december 2020
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd
Prijs: € 450,00

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

-
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)