Bestellijst

Bestellijst

Online privé taalcursus Duits met Petra Böckler

Cursuscode: 2206

Leer of verbeter je Duits met Petra deze herfst. Of je nu beginnend bent of (ver)gevorderd, Petra leert je graag Duits lezen, schrijven en spreken. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen Duits.
De lessen starten binnenkort, duren 60 minuten en worden interactief gegeven via Zoom. De data en tijden kun je afspreken en overleggen met onze docent Petra (de datum vermeld bij deze informatie is niet van toepassing).
Je kunt nu reserveren en betalen met IDEAL. Na de betaling zorgen we ervoor dat Petra contact met je opneemt om verdere afspraken te maken. Ook gaat Petra eventueel adviseren welk boek aangeschaft moet worden.
Mocht je de smaak te pakken hebben dan is het mogelijk om door te gaan met privé taallessen Duits of kun je overwegen om met een groepstaalcursus Duits vanaf januari te starten.

 

 

Schrijf je in
Donderdag 31 december 2020
10 lessen van 1 uur aanvangstijd
Prijs: € 600,00
Mw. P. (Petra) Bockler

Na bestelling neemt de docent contact met je op, deze zal samen met jou bekijken wat je niveau is en welk boek er (eventueel) aangeschaft moet worden. De lesdata en tijden worden door jou in overleg met de docent bepaald. De cursus wordt gegeven via Zoom en de docent stuurt je een link.

-
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
P. (Petra) Bockler
Mijn naam is Petra Böckler en sinds 2015 geef ik Duits aan de Volksuniversiteit van Amsterdam. Daarnaast ben sinds 2017 als leraar en examinator verbonden aan het Goethe-instituut in Amsterdam. Ook heb ik een aantal jaren voor Language Partners B.V. zakelijke taaltrainingen bij o.a. ING, Nuon en Cargill verzorgd. In 1997 ben ik uit Berlijn voor een Erasmus-jaar naar Amsterdam vertrokken en hier gebleven. Na een master architectuurgeschiedenis aan de UvA en een aantal jaren in de erfgoedsector te hebben gewerkt, gooide ik een paar jaar geleden het roer om en volgde ik in Berlijn een opleiding tot docente Duits als vreemde taal. Sinds 2013 werk als freelance docente Duits in Amsterdam. Tijdens mijn lessen leg ik een sterke focus op spreken, voor velen het grootste hindernis bij het leren van een nieuwe taal. Werken in groepen, rollenspellen en gesprekken tijdens de les ondersteunen het leerproces. Daarnaast probeer ik actuele culturele en politieke gebeurtenissen in de lessen te integreren.