Online privé taalcursus Engels met Janneke Dijkstra

Leer of verbeter je Engels met Janneke deze zomer. Of je nu beginnend bent of (ver)gevorderd, Janneke leert je graag Engels lezen, schrijven en spreken. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen Engels.
De lessen starten binnenkort, duren 60 minuten en worden interactief gegeven via Zoom. De data en tijden kun je afspreken en overleggen met onze docent Janneke (de datum vermeld bij deze informatie is niet van toepassing).
Je kunt nu reserveren en betalen met IDEAL. Na de betaling zorgen we ervoor dat Janneke contact met je opneemt om verdere afspraken te maken. Ook gaat Janneke eventueel adviseren welk boek aangeschaft moet worden.
Mocht je de smaak te pakken hebben dan is het mogelijk om door te gaan met privé taallessen Engels of kun je overwegen om met een groepstaalcursus Engels vanaf september te starten.

Learn or improve your English with Janneke this summer. Whether you are a beginner or an advanced learner, Janneke would like to help you improve your speaking, listening, writing and reading in this language. You’ll be taught in the most efficient way by a teacher with years of experience in teaching this language.

The lessons can start shortly, last 60 minutes and will be given interactively by using Zoom. Dates and hours are agreed upon between you and Janneke. (Mind you: The date mentioned at the bottom does not apply to these private lessons!)

You can reserve now and pay via iDEAL. Once the payment is completed Janneke will contact you to make further arrangements. You may also have to buy a book for your lessons.

Should you wish to continue your studies after completing this series of lessons you may decide on doing so in private lessons or by joining one or our classes starting in September.

Dinsdag 1 september 2020
10 lessen van 1 uur aanvangstijd
Mw. J.C. (Janneke) Dijkstra

Na bestelling neemt de docent contact met je op, deze zal samen met jou bekijken wat je niveau is en welk boek er (eventueel) aangeschaft moet worden. De lesdata en tijden worden door jou in overleg met de docent bepaald. De cursus wordt gegeven via Zoom en de docent stuurt je een link.

J.C. (Janneke) Dijkstra
Janneke Dijkstra geeft meer dan dertig jaar Engelse les en vindt het nog steeds erg leuk. Zij heeft ervaring in lesgeven op scholen, bij andere onderwijsinstituten en in het bedrijfsleven, waarvan het laatste ook in het buitenland. Wat zij leuk vindt: kennis overdragen; een veilige omgeving creëren om de Engelse taal te leren, ermee te experimenteren en te spelen; mensen laten ervaren hoe leuk het kan zijn om deze taal te leren en te gebruiken, ook al maak je fouten; uitvinden welke manier van leren het beste bij iemand past; werken met mensen van verschillende achtergrond, nationaliteit en leeftijd; mensen te wijzen op fouten die voortkomen uit hun moedertaal; de Engelse grammatica uitleggen op een manier die cursisten begrijpen, zodat ze ermee aan de slag kunnen; mensen een goede uitspraak aanleren – in het besef dat deze taal vooral een gereedschap voor communicatie is onze huidige, mondiale wereld. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Janneke Dijkstra has been teaching English for over thirty years and is still enjoying it. She has taught at schools, in institutes and in corporate life, the latter of which also abroad. She enjoys passing on knowledge to others; offering a safe platform for learning, experimenting and playing with the English language; making people enjoy learning and using this language, even while making mistakes; finding out the ideal way of learning of each individual; working with people from various backgrounds, nationalities and of various ages; making people realize that many mistakes originate from their mother tongues; explaining the rules of the English grammar in a way that students understand and are able to apply them; teaching people a proper pronunciation – while bearing in mind that in our present-day, global world English is first of all a communicaton tool.