Bestellijst

Bestellijst

Online privé taalcursus Frans met Sophie van Zinnicq Bergmann

Cursuscode: 2322
31
jul

1 op 1 online cursus van 10 lessen Frans met docent Sophie van Zinnicq Bergmann.

Leer of verbeter je Frans met Sophie dit jaar. Of je nu beginnend bent of halfgevorderd (ERK A0-A2), Sophie leert je graag Frans lezen, schrijven en spreken. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen Frans.
De lessen starten binnenkort, duren 60 minuten en worden interactief gegeven via Zoom. De data en tijden kun je afspreken en overleggen met onze docent Sophie (de datum vermeld bij deze informatie is niet van toepassing).
Je kunt nu reserveren en betalen met IDEAL. Na de betaling zorgen we ervoor dat Sophie contact met je opneemt om verdere afspraken te maken. Ook gaat Sophie eventueel adviseren welk boek aangeschaft moet worden.
Mocht je de smaak te pakken hebben dan is het mogelijk om door te gaan met privé taallessen Frans of kun je overwegen om met een groepstaalcursus Frans te starten.

Schrijf je in
Zaterdag 31 juli 2021
10 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 600,00
Mw. S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann

Na bestelling neemt de docent contact met je op, deze zal samen met jou bekijken wat je niveau is en welk boek er (eventueel) aangeschaft moet worden. De lesdata en tijden worden door jou in overleg met de docent bepaald. De cursus wordt gegeven via Zoom en de docent stuurt je een link.

19:00 - 20:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Sophie) van Zinnicq Bergmann
Van jongs af aan was ik al gefascineerd door de Franse taal. Ik heb Franse taal- en letterkunde gestudeerd in Groningen en Amsterdam. Met veel plezier heb ik enige tijd in Parijs gewoond, toen ik studeerde aan de roemruchte Université Paris VIII, Vincennes (opgericht na de studentenrevolte van mei 1968). In mijn lessen komt spreekvaardigheid ruimschoots aan bod, in een ongedwongen sfeer. Franse muziek helpt daar ook bij. Plezier hebben in het leren staat voorop. Alors bienvenue!