Your cart

Your cart

Online privé taalcursus Hebreeuws/Ivriet met Ariela Nina Gal

Course code: 2403
31
Jul

Leer of verbeter je Hebreeuws/Ivriet met Ariela dit jaar. Of je nu beginnend bent of (ver)gevorderd, Ariela leert je graag Hebreeuws/Ivriet lezen, schrijven en spreken. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen Hebreeuws/Ivriet.
De lessen starten binnenkort, duren 60 minuten en worden interactief gegeven via Zoom. De data en tijden kun je afspreken en overleggen met onze docent Ariela (de datum vermeld bij deze informatie is niet van toepassing).
Je kunt nu reserveren en betalen met IDEAL. Na de betaling zorgen we ervoor dat Ariela contact met je opneemt om verdere afspraken te maken. Ook gaat Ariela eventueel adviseren welk boek aangeschaft moet worden. 
Mocht je de smaak te pakken hebben dan is het mogelijk om door te gaan met privé taallessen Hebreeuws of kun je overwegen om met een groepstaalcursus Hebreeuws/Ivriet te starten.

 

 

Enrol
Saturday July 31, 2021
10 lessons of 1 hrs start time 19:00 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 600,00
Tutor: Ms. A. (Ariela-Nina) Gal

Na bestelling neemt de docent contact met je op, deze zal samen met jou bekijken wat je niveau is en welk boek er (eventueel) aangeschaft moet worden. De lesdata en tijden worden door jou in overleg met de docent bepaald. De cursus wordt gegeven via Zoom en de docent stuurt je een link.

19:00 - 20:00
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
A. (Ariela-Nina) Gal
Ariela Nina Gal geeft sinds 2007 Hebreeuws/Ivriet aan de Volksuniversiteit Amsterdam. Zij doet dit met veel plezier en enthousiasme, ieder jaar opnieuw. Omdat het Hebreeuws/ Ivriet een interessante en bijzondere taal is, waarin veel kennis en wijsheid te vinden is. De cursisten zijn erg gevarieerd qua leeftijd en beroep. Dit maakt de sfeer tijdens de lessen zeer aangenaam. Niet alleen voor de docent, maar ook voor de cursisten onderling.