Bestellijst

Bestellijst

Online privé taalcursus Koreaans met Luk van Leeuwen

Cursuscode: 2579
31
jul

Leer of verbeter je Koreaans met Luk dit jaar. Of je nu beginnend bent of (ver)gevorderd, Luk leert je graag Koreaans lezen, schrijven en spreken. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen Koreaans.
De lessen starten binnenkort, duren 60 minuten en worden interactief gegeven via Zoom. De data en tijden kun je afspreken en overleggen met onze docent Koreaans (de datum vermeld bij deze informatie is niet van toepassing).
Je kunt nu reserveren en betalen met IDEAL. Na de betaling zorgen we ervoor dat Koreaans contact met je opneemt om verdere afspraken te maken. Ook gaat Koreaans eventueel adviseren welk boek aangeschaft moet worden.
Mocht je de smaak te pakken hebben dan is het mogelijk om door te gaan met privé taallessen Koreaans of kun je overwegen om met een groepstaalcursus Koreaans te starten.

 

 

Schrijf je in
Zaterdag 31 juli 2021
10 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 600,00
Mw. L. (Luk) van Leeuwen

Na bestelling neemt de docent contact met je op, deze zal samen met jou bekijken wat je niveau is en welk boek er (eventueel) aangeschaft moet worden. De lesdata en tijden worden door jou in overleg met de docent bepaald. De cursus wordt gegeven via Zoom en de docent stuurt je een link.

19:00 - 20:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
L. (Luk) van Leeuwen