Online privé taalcursus Spaans met Inma Benavent

Leer of verbeter je Spaans met Inma deze herfst. Of je nu beginnend bent of (ver)gevorderd, Inma leert je graag Spaans lezen, schrijven en spreken. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen Spaans.
De lessen starten binnenkort, duren 60 minuten en worden interactief gegeven via Zoom. De data en tijden kun je afspreken en overleggen met onze docent Spaans (de datum vermeld bij deze informatie is niet van toepassing).
Je kunt nu reserveren en betalen met IDEAL. Na de betaling zorgen we ervoor dat Inma contact met je opneemt om verdere afspraken te maken. Ook gaat Inma eventueel adviseren welk boek aangeschaft moet worden.
Mocht je de smaak te pakken hebben dan is het mogelijk om door te gaan met privé taallessen Spaans of kun je overwegen om met een groepstaalcursus Spaans vanaf januari te starten.

Donderdag 31 december 2020
10 lessen van 1 uur aanvangstijd
Mw. M.I. (Inma) Benavent Vicedo

Na bestelling neemt de docent contact met je op, deze zal samen met jou bekijken wat je niveau is en welk boek er (eventueel) aangeschaft moet worden. De lesdata en tijden worden door jou in overleg met de docent bepaald. De cursus wordt gegeven via Zoom en de docent stuurt je een link.

M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Het leren van een taal houdt meer in dan het verstaan of kunnen spreken, lezen of schrijven ervan. Door een vreemde taal te leren krijg je namelijk ook de mogelijkheid om andere mensen, landen en culturen te leren kennen. Kortom, er zal een wereld voor je opengaan, de wereld van het Spaans! Inma Benavent is geboren en getogen in Valencia (Spanje). Zij studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2008 geeft zij Spaans aan de Volksuniversiteit Amsterdam. Zij werkt ook als fondswerver voor projecten in Latijns-Amerika.