Online privé taalcursus Spaans met Maria Garcia Alegre

Leer of verbeter je Spaans met Maria deze zomer. Of je nu beginnend bent of (ver)gevorderd, Maria leert je graag Spaans lezen, schrijven en spreken. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen Spaans.
De lessen starten binnenkort, duren 60 minuten en worden interactief gegeven via Zoom. De data en tijden kun je afspreken en overleggen met onze docent Spaans (de datum vermeld bij deze informatie is niet van toepassing).
Je kunt nu reserveren en betalen met IDEAL. Na de betaling zorgen we ervoor dat Maria contact met je opneemt om verdere afspraken te maken. Ook gaat Maria eventueel adviseren welk boek aangeschaft moet worden.
Mocht je de smaak te pakken hebben dan is het mogelijk om door te gaan met privé taallessen Spaans of kun je overwegen om met een groepstaalcursus Spaans vanaf september te starten.

Dinsdag 1 september 2020
10 lessen van 1 uur aanvangstijd
Mw. M. (María) García Alegre

Na bestelling neemt de docent contact met je op, deze zal samen met jou bekijken wat je niveau is en welk boek er (eventueel) aangeschaft moet worden. De lesdata en tijden worden door jou in overleg met de docent bepaald. De cursus wordt gegeven via Zoom en de docent stuurt je een link.

M. (María) García Alegre
Wat is er nodig om Spaans te leren? Het recept is niet altijd hetzelfde, maar de ingrediënten wel: enthousiasme, veel oefening, een beetje geduld, tijd en inzet. Wat zou een docent toe moeten voegen om het gerecht nog smakelijker te maken? Een speelse samenwerking met de cursisten om de taal en cultuur te ontdekken. Mar García komt uit Alicante (Spanje), maar heeft een aantal jaren in andere landen gewoond, gestudeerd en gewerkt. Zij deed de opleiding Tolk Vertaler aan de Universiteit van Alicante, maar het talenonderwijs was en is toch haar echte roeping. Ze geeft Spaanse les in Haarlem en Heemskerk sinds 2016. Ze is getrouwd en heeft twee kleine kinderen.