Your cart

Your cart

Online privé taalcursus Zweeds met Tineke Jorissen-Wedzinga

Course code: 2905

Leer of verbeter je Zweeds met Tineke deze herfst. Of je nu beginnend bent of (ver)gevorderd, Tineke leert je graag Zweeds lezen, schrijven en spreken. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen Zweeds.
De lessen starten binnenkort, duren 60 minuten en worden interactief gegeven via Zoom. De data en tijden kun je afspreken en overleggen met onze docent Zweeds (de datum vermeld bij deze informatie is niet van toepassing).
Je kunt nu reserveren en betalen met IDEAL. Na de betaling zorgen we ervoor dat Tineke contact met je opneemt om verdere afspraken te maken. Ook gaat Tineke eventueel adviseren welk boek aangeschaft moet worden.
Mocht je de smaak te pakken hebben dan is het mogelijk om door te gaan met privé taallessen Zweeds of kun je overwegen om met een groepstaalcursus Zweeds vanaf januari te starten.

 

 

Enroll
Donderdag 31 december 2020
10 lessen van 1 uur aanvangstijd
Prijs: € 600,00
Mw. drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga

Na bestelling neemt de docent contact met je op, deze zal samen met jou bekijken wat je niveau is en welk boek er (eventueel) aangeschaft moet worden. De lesdata en tijden worden door jou in overleg met de docent bepaald. De cursus wordt gegeven via Zoom en de docent stuurt je een link.

-
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
Tineke Jorissen-Wedzinga werkt sinds 1988 op de Volksuniversiteit Amsterdam en geeft daar nog steeds met veel plezier taalcursussen en conversatielessen Zweeds. Ook houdt zij lezingen over culturele en culinaire onderwerpen die met Zweden te maken hebben. Daarnaast is Tineke werkzaam als vertaler van "vooral" Zweedse misdaadromans. www.sveatrans.nl