Bestellijst

Bestellijst

Online Cursus Perzisch-Farsi Beginners 1

Cursuscode: 6695

*Nu met maar liefst 20% korting

In de eerste 5 lessen leer je in het Farsi schrijven en lezen. De lessen worden door Maria Nasab gegeven. Maria's manier van lesgeven kenmerkt zich door veel persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen leerstijl. In elke les is er aandacht voor schrijven en lezen, spreken, luisteren en grammatica. Binnen 6 maanden leer je in het Farsi spreken. Maria geeft les volgens haar eigen zelfgeschreven methode. 

Boeken:  lesmateriaal opgezet door Farsi docent Maria Nasab
Boek/reader Deel I, €40,-
Praktisch Farsi Leren Spreken, 40 Conversaties inclusief de audio's, €40,-

De prijs van de boeken is niet inbegrepen in de cursusprijs. De docente geeft de boeken in eigen beheer uit. Zij factureert de boeken en portokosten aan de cursist en vervolgens krijgt de cursist de boeken thuis opgestuurd. 

Klik hier voor reviews over Maria Nasab door haar leerlingen

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Maandag 3 mei 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. M. (Maria) Nasab

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 20:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Maria) Nasab
Maria Nasab heeft aan de universiteit van Teheran in Iran Engels gestudeerd. Tegelijkertijd heeft zij de TTC training (Teacher Training Center/ lerarenopleiding) gevolgd. In Iran heeft ze een eigen taal- en tolkinstituut opgezet, Maria doceerde zowel Engels als Arabisch. In Nederland studeerde Maria ICM (Integrated Communication Management) aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf 2013 heeft zij haar hart gevolgd en het lesgeven weer opgepakt. Maria heeft een eigen methode ontwikkeld om Farsi (de taal die wordt gesproken in Iran en Afghanistan) te leren aan Nederlanders en andere nationaliteiten op basis van de TTC-training. Sinds 2020 geeft zij ook les in Nederlands aan bijvoorbeeld expats. Maria is geduldig, bekwaam en benadert de student met grote persoonlijke aandacht.