Your cart

Your cart

Online Cursus Perzisch-Farsi Beginners 1

Course code: 2690

*Nu met maar liefst 20% korting

In de eerste 5 lessen leer je in het Farsi schrijven en lezen. De lessen worden door Maria Nasab gegeven. Maria's manier van lesgeven kenmerkt zich door veel persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen leerstijl. In elke les is er aandacht voor schrijven en lezen, spreken, luisteren en grammatica. Binnen 6 maanden leer je in het Farsi spreken. Maria geeft les volgens haar eigen zelfgeschreven methode. 

Boeken:  Praktisch Farsi Leren, Maria Nasab, €80,-; Conversaties (40 conversaties) inclusief de audio, Maria Nasab, €40. Boeken alleen hier verkrijgbaar.

Klik hier voor reviews over Maria Nasab door haar leerlingen

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Tuesday September 14, 2021
12 lessons of 1,5 hrs start time 19:00 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 205,00
Tutor: Ms. M. (Maria) Nasab
Book: zie cursusinformatie (click here for more information)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 20:30
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
M. (Maria) Nasab
Maria Nasab heeft aan de universiteit van Teheran in Iran Engels gestudeerd. Tegelijkertijd heeft zij de TTC training (Teacher Training Center/ lerarenopleiding) gevolgd. In Iran heeft ze een eigen taal- en tolkinstituut opgezet, Maria doceerde zowel Engels als Arabisch. In Nederland studeerde Maria ICM (Integrated Communication Management) aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf 2013 heeft zij haar hart gevolgd en het lesgeven weer opgepakt. Maria heeft een eigen methode ontwikkeld om Farsi (de taal die wordt gesproken in Iran en Afghanistan) te leren aan Nederlanders en andere nationaliteiten op basis van de TTC-training. Sinds 2020 geeft zij ook les in Nederlands aan bijvoorbeeld expats. Maria is geduldig, bekwaam en benadert de student met grote persoonlijke aandacht.