Online Cursus Perzisch-Farsi Beginners 3

Maria's manier van lesgeven kenmerkt zich door veel persoonlijke aandacht en ruimte voor eigen leerstijl. In elke les is er aandacht voor schrijven en lezen, spreken, luisteren en grammatica. Maria geeft les volgens haar eigen zelfgeschreven methode.

Dit is een vervolg op de cursus Perzisch/Farsi Beginners 2.

Boeken: lesmateriaal opgezet door Farsi docent Maria Nasab (Cursisten die al Beginners 2 hebben gevolgd, hebben reeds de boeken in hun bezit).

De boeken zijn in september verkrijgbaar. Prijsindicatie €120,-. Meer informatie via de docente in september. De prijs van de boeken is niet inbegrepen in de cursusprijs.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Donderdag 16 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Maria) Nasab
Boek: zie cursusinformatie (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

M. (Maria) Nasab
Maria Nasab heeft aan de universiteit van Teheran in Iran Engels gestudeerd. Tegelijkertijd heeft zij de TTC training (Teacher Training Center/ lerarenopleiding) gevolgd. In Iran heeft ze een eigen taal- en tolkinstituut opgezet, Maria doceerde zowel Engels als Arabisch. In Nederland studeerde Maria ICM (Integrated Communication Management) aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf 2013 heeft zij haar hart gevolgd en het lesgeven weer opgepakt. Maria heeft een eigen methode ontwikkeld om Farsi (de taal die wordt gesproken in Iran en Afghanistan) te leren aan Nederlanders en andere nationaliteiten op basis van de TTC-training. Sinds 2020 geeft zij ook les in Nederlands aan bijvoorbeeld expats. Maria is geduldig, bekwaam en benadert de student met grote persoonlijke aandacht.