Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Pools Beginners 2 (6 weeks) (A1-A2)

Cursuscode: 6684
18
mei

*Nu met maar liefst 20% korting

In de 12 lessen op A1 niveau breid je de basis uit en leer je vlotter te spreken en schrijven. Je woordenschat betreffende de dagelijkse bezigheden van jezelf en mensen om je heen groeit. Je kan ook in onverwachte situaties zelfverzekerder reageren, over je ervaringen in het verleden, wensen en plannen spreken. Je leert langere, spontane zinnen te begrijpen en maken. Je leert meer over Poolse gewoontes en cultuur.
*Als je in contact met de Poolse sprekers bent en al een paar handige uitdrukkingen kent, of Russisch, Czech, Slovaks, Wit-Russisch of Oekraiens ooit leerde, is dit niveau ook voor jou goed geschikt. Bij twijfel neem contact op met de docent. 

Dit is een intensieve cursus met twee lessen per week.

Boek: K. Dembinska, A. Malyska, Start 2: Beginner Polish A1 (lesboek+werkboek met antwoorden), 1e editie, Warschau 2013
ISBN: 978-83-929561-2-9 (lesboek) 
ISBN: 978-83-929561-6-7 (werkboek) 

Boeken beschikbaar op de website: www.startpolish.pl (Engelstalig)

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Dinsdag 18 mei 2021
12 lessen van 1,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. (Nika) Dybalska
Boeken: Start 2: Beginner Polish A1 (lesboek), Start 2: Beginner Polish A1 (werkboek met antwoorden) (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

18:30 - 20:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
(Nika) Dybalska
De lessen worden gegeven door drs. N. (Nika) Dybalska. Zij is geboren en getogen in de Poolse hoofdstad Warschau, en behaalde daar haar bachelor Pools, om vervolgens te afstuderen als Taalwetenschapper en docent Engels aan de UvA. Met ervaring als leraar Engels in de middelbare scholen in Noord-Holland, biedt ze praktijkgerichte lessen volgens de moderne communicative methodiek. Geen naamvallen instampen dus! Nika woont al 13 jaar met plezier in Amsterdam met haar zoon van 10 en twee katten. Zij houdt van lekker koken, goede sci-fi, reizen en reggae muziek.