Your cart

Your cart

Dzień dobry! Ongeveer 45 miljoenen mensen wereldwijd groeten elkaar dagelijks op deze manier, waaronder bijna 200.000 inwoners van Nederland. De Poolse taal, geschreven met vertrouwd Latijns schrift, is een van de belangrijksten in Centraal Europa, en wordt ook gesproken in de buurlanden. Het heeft een 1000 jaar lange literaire traditie, met naast Olga Tokarczuk ook zes andere Nobelprijswinnaars. Do zobaczenia online!

De online interactieve cursussen Pools worden dit najaar met een aantrekkelijke korting van 20% aangeboden.

Pools leren

Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Pools leren door een online taalcursus te volgen. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Pools in groepsverband. Tijdens een cursus Pools komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. De online interactieve cursussen Pools worden dit najaar met een aantrekkelijke korting van 20% aangeboden. Kies de cursus Pools die bij je past.

Een andere taal leren

Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Pools leren door een online taalcursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Pools in groepsverband. Tijdens een cursus Pools komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. De online interactieve cursussen Pools worden dit najaar met een aantrekkelijke korting van 20% aangeboden. Kies de cursus Pools die bij je past.