Online Cursus Portugees Beginners 1 (A0-A1.1)

Bom dia! In deze cursus leer je de beginselen van het prachtige, zangerige Portugees. Het accent ligt op het spreken. Af en toe kijken we naar het Portugees van de Portugees-sprekende landen in Afrika en in Brazilië.

• Boek: Português XXI, Livro do aluno 1 niveau A1, ISBN 9789460306266, €36, 50; Português XXI, werkboek, niveau A1, ISBN 9789460306273, €36,50. In deze cursus worden de hoofdstukken 1 t/m 6 uit het tekstboek behandeld. Koop je boek hier.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Vrijdag 22 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. R.J. (Ricardo) de Meneses Caldas
Boeken: Português XXI, Livro do aluno 1 niveau A1, Português XXI, werkboek, niveau A1 (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

R.J. (Ricardo) de Meneses Caldas