Portugees

Bom dia! Bij onze cursussen Portugees staan spreekvaardigheid, woordenschat en uitspraak voorop. Verschillende niveaus beschikbaar.Kies de cursus Portugees die bij je past.

Portugees Intensief I

Cursuscode: 6706

 Bom dia! In deze cursus leer je de beginselen van het prachtige, zangerige Portugees.

Maandag 7 mei 2018
10 lessen van 2,5 uur
Prijs: € 219,00
Dhr. R.J. (Ricardo) de Meneses Caldas
Boeken: Portugees, direct voor beginners tekstboek , Portugees, direct voor beginners oefenboek
19:00 - 21:30
Locatie: Mauritskade 58
Meer details
28
mei

Deze cursus is bestemd voor cursisten die Portugees 1 hebben gevolgd, of een basiskennis van de taal hebben en de spreekvaardigheden willen oefenen.

Maandag 28 mei 2018
6 lessen van 1,5 uur
Prijs: € 117,00
Mw. drs M.C. (Carmo) da Silva Lereno
18:30 - 20:00
Locatie: Mauritskade 58
Meer details

Portugees leren
Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Portugees leren door een cursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Portugees in groepsverband. Tijdens een cursus Portugees komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Portugees die bij je past.

Een andere taal leren
Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 17 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hebreeuws, Indonesisch, Italiaans, Japans, Latijn, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren.Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.