Bestellijst

Bestellijst

Roemeens

Het Roemeens (limba română, of română) is een Romaanse taal en wordt gesproken in Roemenië, Moldavië en Vojvodina. Heb jij altijd al Roemeens willen leren spreken, maar kwam het er nooit van? Leer nu de Roemeense taal vanuit het comfort van je eigen huis met een online cursus. De interactieve cursus wordt gegeven via Zoom.

De online cursussen Roemeens hebben 20% korting.

LET OP: Op dit moment is er geen cursusaanbod in deze categorie. Wij raden je aan om af en toe op onze website te kijken: Er worden regelmatig nieuwe cursussen toegevoegd!  De cursussen die starten in september zullen in juli op de website vermeld staan.

Roemeens leren in Amsterdam

Roemeense taal leren

Leer (beter) Roemeens lezen, spreken en verstaan bij Volksuniversiteit Amsterdam! Wij bieden online cursussen Roemeens voor beginners en gevorderden. Heb jij altijd al Roemeens willen leren? Wacht dan niet langer! Onze ervaren docente heeft al vele cursisten Roemeens leren spreken.

Taalcursussen in Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam biedt taalcursussen voor beginners en gevorderden: ‘s avonds of overdag, online via Zoom of offline in een van onze ruime lokalen in Amsterdam. Volksuniversiteit Amsterdam is dé aanbieder van betaalbare taalcursussen voor elk niveau en ieder doel. Onze ervaren docenten staan voor je klaar om je te helpen een nieuwe taal te leren spreken. Kies uit meer dan 25 talen: we bieden cursussen Modern Standaard Arabisch, Chinees, Duits, Egyptisch, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Ivriet, Japans, Koreaans, Kroatisch, Latijn, Nederlands aan anderstaligen (NT2), Noors, Marokkaans, Oekraïens, Perzisch-Farsi, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren, offline en online. Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen!