Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Roemeens Beginners 2 (6 weken)(A1.1-A2)

Cursuscode: 6793
17
mei

*Nu met maar liefst 20% korting

Dit is een vervolg op de cursus Roemeens Beginners 1.

De kennis van beginnerscursus consolideren, met nadruk op conversatie. Het in de  praktijk brengen van de grammaticaregels geleerd bij beginnerscursus. Oefenen. Conversatiegroepen. Vorbeste românește. Verdergaan met het handboek Noroc van Elisabeth van der Linden. Ook toegankelijk voor nieuwe cursisten, die al een kleine basis Roemeens hebben.

 Dit is een intensieve cursus met twee lessen per week.

• Boek: Noroc ! Roemeens voor Beginners leerboek + Audio-CD door Elisabeth van der Linden, ISBN 9789061433279, € 28,95. We starten met les 10 uit het boek. Koop het boek hier

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Maandag 17 mei 2021
12 lessen van 1,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. E. (Ecaterina) Neacşu
Boek: Noroc! Roemeens voor Beginners leerboek + Audio-CD door Elisabeth van der Linden (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

20:15 - 21:45
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
E. (Ecaterina) Neacşu