Russisch

Zo’n 260 miljoen mensen spreken Russisch. Wat grammatica betreft is deze Slavische taal te vergelijken met Latijn en daardoor is het leren uitdagende hersengymnastiek. Je inzet wordt beloond, want na een intensieve studie kun je gemakkelijk zelfstandig reizen door dit fascinerende land en worden Russische literatuur, films en internet toegankelijk voor jou. Verschillende mogelijkheden beschikbaar: een beginnerscursus, een cursus voor gevorderden of een conversatiecursus. Kies de cursus Russisch die bij je past.

Russisch I C

Cursuscode: 6754

Dit is een vervolg op de cursus Russisch I B van het afgelopen najaar.

Dinsdag 8 mei 2018
12 lessen van 1,5 uur
Prijs: € 219,00
Dhr. drs E.J. (Jos) Remmelzwaal
Boeken: Ruslan Russisch 1, werkboek, Ruslan Russisch 1 A1, tekstboek
20:15 - 21:45
Locatie: Mauritskade 58
Meer details
24
mei

Russisch II C

Cursuscode: 6756

Dit is een vervolg op de cursus Russisch II B.

Donderdag 24 mei 2018
6 lessen van 3 uur
Prijs: € 234,00
Dhr. drs A. (Andrej) Solnitsev
Boeken: Ruslan Russisch 2, tekstboek, Ruslan Russian 2, workbook
18:30 - 21:30
Locatie: Mauritskade 58
Meer details

Russisch leren
Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Russisch leren door een cursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Russisch in groepsverband. Tijdens een cursus Russisch komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Russisch die bij je past.

Een andere taal leren
Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 17 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hebreeuws, Indonesisch, Italiaans, Japans, Latijn, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren.Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.