Cursus Russisch 1 Beginners Intensief (A0-A1.1)

nov

Heeft het Russisch voor jou ook zo’n verleidelijke klank? In deze beginnerscursus leer je het cyrillische alfabet en de eerste grammatica van deze prachtige taal. De methode helpt je snel op weg, maar makkelijk is het niet, dus reken op een redelijk intensieve cursus met minimaal vier uur huiswerk per week.

• Boeken: Ruslan Russisch 1tekstboek, J. Langran en N. Veshnyeva, ISBN 9789061433828, € 30,00; Ruslan Russisch 1, werkboek, J. Langran, ISBN 9789061433835, € 20,00. In deze cursus worden de hoofdstukken 0 t/m 3 uit het leerboek doorgewerkt. zie ook    Koop je boek hier.

Maandag 4 november 2019
6 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. drs A. (Andrej) Solnitsev
Boeken: Ruslan Russisch 1, werkboek, Ruslan Russisch 1 A1, tekstboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
drs A. (Andrej) Solnitsev
Drs. Andrej Solnitsev heeft Slavistiek gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij geeft les aan Volksuniversiteit Amsterdam sinds 1998. Daarnaast is hij werkzaam als tolk-vertaler Russisch. Andrej geeft zowel aan beginners als aan (ver)gevorderden Russische les. Graag legt hij aan de cursisten de uitdagende grammatica uit en helpt ze bij het vergroten van de woordenschat. Als native speaker is hij goed op de hoogte van de culturele aspecten van de taal: de gebruiken, wat wel en niet te zeggen, spreekwoorden en gezegdes.