Cursus Russisch Conversatie Beginners 1+2 (A1.1-A1.2)

mei

Deze korte conversatiecursus Russisch is bedoeld voor wie in het lopend cursusjaar de cursus Russisch Beginners 1 of Russisch Beginners 2 heeft gevolgd. Ook cursisten van hogere cursussen zijn welkom. Er wordt geen nieuwe grammatica geleerd; de spreekvaardigheid staat centraal.

Een lesboek is niet nodig voor deze cursus.

Donderdag 14 mei 2020
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. drs A. (Andrej) Solnitsev
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
drs A. (Andrej) Solnitsev
Drs. Andrej Solnitsev heeft Slavistiek gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij geeft les aan Volksuniversiteit Amsterdam sinds 1998. Daarnaast is hij werkzaam als tolk-vertaler Russisch. Andrej geeft zowel aan beginners als aan (ver)gevorderden Russische les. Graag legt hij aan de cursisten de uitdagende grammatica uit en helpt ze bij het vergroten van de woordenschat. Als native speaker is hij goed op de hoogte van de culturele aspecten van de taal: de gebruiken, wat wel en niet te zeggen, spreekwoorden en gezegdes.