Cursus Russisch Gevorderden 3 (A2,2-B1)

sep

Deze cursus is een vervolg op de cursus Russisch 5 (voorjaar 2019, oude cursustitel) en is bestemd voor hen die deze cursus hebben gevolgd en nog steeds geen genoeg hebben van de prachtige Russische taal. Ondanks dat grammatica vooropstaat, zal er aandacht worden besteed aan de spreek- en luistervaardigheid. Je kunt ook meedoen als je je elders ongeveer twee jaar met Russisch hebt beziggehouden. Hopelijk is er voldoende tijd voor luchtiger zaken als gedichten, korte verhalen en krantenartikelen.

• Boeken: Ruslan Russisch 2tekstboek, (hoofdstuk 6 t/m 8) J. Langran en N. Veshnyeva, ISBN 9789061433859, € 30,00; Руслан 2, Рабочая тетрадь. Langran, (nieuwe druk) ISBN 9781912397082. € 20,00. Koop je boek hier.

Donderdag 19 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. drs E.J. (Jos) Remmelzwaal
Boeken: Ruslan Russian 2, workbook, Ruslan Russisch 2, tekstboek (klik hier voor meer informatie)