Online cursus Russisch Conversatie Beginners 1+2 (A1.1-A1.2)

Deze korte conversatiecursus Russisch is bedoeld voor wie in het lopend cursusjaar de cursus Russisch Beginners 1 of Russisch Beginners 2 heeft gevolgd. Ook cursisten van hogere cursussen zijn welkom. Er wordt geen nieuwe grammatica geleerd; de spreekvaardigheid staat centraal.

Een lesboek is niet nodig voor deze cursus.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Donderdag 14 mei 2020
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. drs A. (Andrej) Solnitsev

De docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je laat inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je toch een uitnodiging voor de eerste les krijgt, soms lukt dat nog, soms niet omdat we niet 24/7 aan het werk zijn.

drs A. (Andrej) Solnitsev
Drs. Andrej Solnitsev heeft Slavistiek gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij geeft les aan Volksuniversiteit Amsterdam sinds 1998. Daarnaast is hij werkzaam als tolk-vertaler Russisch. Andrej geeft zowel aan beginners als aan (ver)gevorderden Russische les. Graag legt hij aan de cursisten de uitdagende grammatica uit en helpt ze bij het vergroten van de woordenschat. Als native speaker is hij goed op de hoogte van de culturele aspecten van de taal: de gebruiken, wat wel en niet te zeggen, spreekwoorden en gezegdes.