Online cursus Russisch Gevorderden 2 (B1)

Deze cursus is bedoeld voor hen die Russisch Gevorderden 1 hebben gedaan of op een gelijkwaardig niveau zitten. Blijft de Russische taal  boeien dan is dit een geschikte cursus voor u.

Er zal worden  verdergegaan met de grammatica, met veel aandacht voor communicatie.
Deze cursus gaat verder op niveau B1 van het ERK.

• Boek: Ruslan Russisch 2, tekstboek, J. Langran en N. Veshnyeva, ISBN 9789061433859, € 30,00; Руслан 2, Рабочая тетрадь. Langran, (nieuwe druk) ISBN 9781912397082. € 20,00. In deze cursus komen de hoofdstukken 4 t/m 6 aan bod.
koop het boek hier

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Woensdag 13 mei 2020
6 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. drs A. (Andrej) Solnitsev
Boeken: Ruslan Russisch 2, tekstboek, Ruslan Russian 2, workbook (klik hier voor meer informatie)
drs A. (Andrej) Solnitsev
Drs. Andrej Solnitsev heeft Slavistiek gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij geeft les aan Volksuniversiteit Amsterdam sinds 1998. Daarnaast is hij werkzaam als tolk-vertaler Russisch. Andrej geeft zowel aan beginners als aan (ver)gevorderden Russische les. Graag legt hij aan de cursisten de uitdagende grammatica uit en helpt ze bij het vergroten van de woordenschat. Als native speaker is hij goed op de hoogte van de culturele aspecten van de taal: de gebruiken, wat wel en niet te zeggen, spreekwoorden en gezegdes.