Online Cursus Russisch Gevorderden 3 (A2.2-B1)

Deze cursus is een vervolg op de cursus Russisch Gevorderden 2 van dir voorjaar en is bestemd voor hen die deze cursus hebben gevolgd en nog steeds geen genoeg hebben van de prachtige Russische taal. Ondanks dat grammatica vooropstaat, zal er aandacht worden besteed aan de spreek- en luistervaardigheid. Je kunt ook meedoen als je je elders ongeveer twee jaar met Russisch hebt beziggehouden. Hopelijk is er voldoende tijd voor luchtiger zaken als gedichten, korte verhalen en krantenartikelen.

• Boeken: Ruslan Russisch 2tekstboek, (hoofdstuk 7 t/m 9) J. Langran en N. Veshnyeva, ISBN 9789061433859, € 30,00; Руслан 2, Рабочая тетрадь. Langran, (nieuwe druk) ISBN 9781912397082. € 20,00. Koop je boek hier.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Donderdag 17 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. drs A. (Andrej) Solnitsev
Boeken: Ruslan Russian 2, workbook, Ruslan Russisch 2, tekstboek (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

drs A. (Andrej) Solnitsev
Drs. Andrej Solnitsev heeft Slavistiek gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij geeft les aan Volksuniversiteit Amsterdam sinds 1998. Daarnaast is hij werkzaam als tolk-vertaler Russisch. Andrej geeft zowel aan beginners als aan (ver)gevorderden Russische les. Graag legt hij aan de cursisten de uitdagende grammatica uit en helpt ze bij het vergroten van de woordenschat. Als native speaker is hij goed op de hoogte van de culturele aspecten van de taal: de gebruiken, wat wel en niet te zeggen, spreekwoorden en gezegdes.