Your cart

Your cart

Russisch

Zo'n 260 miljoen mensen spreken Russisch. Wat grammatica betreft is deze Slavische taal te vergelijken met Latijn en daardoor is het leren uitdagende hersengymnastiek. Je inzet wordt beloond, want na een intensieve studie kun je gemakkelijk zelfstandig reizen door dit fascinerende land en worden Russische literatuur, films en internet toegankelijk voor jou.
Elke cursus Russisch is verdeeld in drie blokken, blok A, B en C.
In de blokken Russisch 1A, 1B en 1C wordt het boek Ruslan Russisch 1 doorlopen waarmee je Russisch op niveau A1 van het ERK komt.
Bij de blokken Russisch 2A, 2B en 2C wordt het boek Ruslan, Russisch 2 gebruikt en bereik je ruimschoots niveau A2 van het ERK.
Niveau B1 bereik je met het boek Ruslan, Russian 3 tijdens de blokken Russisch 3A tot en met Russisch 4C.
Bij de cursus Russisch gevorderden wordt het boek Rusland Zonder Grenzen gebruikt. Ook deze cursus is verdeeld in blok A, blok B en blok C.

Russisch leren
Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Russisch leren door een cursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als 's avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Russisch in groepsverband. Tijdens een cursus Russisch komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Russisch die bij je past.

Een andere taal leren
Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 17 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hebreeuws, Indonesisch, Italiaans, Japans, Latijn, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren.Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.