Spaans

¿Te gusta aprender español? Na de beginnerscursus Spaans zal je die vraag met een volmondig ¡Sí, me gusta mucho! beantwoorden. Je leert verder je in het Spaans te kunnen redden in eenvoudige situaties, bijvoorbeeld in winkels en je zult kunnen praten over zaken als je familie, vrienden, tijdsbesteding en je voorkeuren. Spreek je al Spaans? Kies een cursus voor gevorderden. Verschillende cursussen beschikbaar. Kies de cursus Spaans die bij je past.

07
jun

Leer Spaans in de zomer! Volg deze intensieve beginnerscursus en negen weken later beschik je over een behoorlijke basiskennis van het Spaans. In deze intensieve cursus duiken we samen in het diepe en leer je je te redden in eenvoudige situaties, bijvoorbeeld op straat, in een winkel of met nieuwe vrienden.

Donderdag 7 juni 2018
18 lessen van 2 uur , meerdere bijeenkomsten per week
Prijs: € 438,00
Mw. P. (Petra) Hoenen
Boek: Aula internacional 1 - nueva edición, cursusboek + bijlage
17:30 - 19:30
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143

Spaans leren
Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Spaans leren door een cursus te volgen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Spaans in groepsverband. Tijdens een cursus Spaans komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. Kies de cursus Spaans die bij je past.

Een andere taal leren
Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 17 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hebreeuws, Indonesisch, Italiaans, Japans, Latijn, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren.Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.