Cursus Spaans Beginners (A0-A1.1)

Beginniveau 0 - Eindniveau A1.1 van het Europees Referentiekader (ERK).

Hola, ¿qué tal? Deze beginnerscursus Spaans is geschikt voor wie nog geen of weinig kennis heeft van de taal. Na dit eerste blok van Spaans A1* zul je je al een beetje kunnen redden in eenvoudige situaties. Veel aandacht wordt besteed aan uitspraak en een eerste kennismaking met Spaanstaligen en hun wereld. De cursus heeft een prettig tempo. Reken op een à twee uur huiswerk per week.

• Er is ook les op donderdagavond 5 december

Methode: Aula Internacional 1 - nueva edición (hoofdstuk 1-3), cursusboek + bijlage (110 blz. met daarin o.a. woordenlijsten, transcripties, antwoorden en vertalingen van de instructies), ISBN 9789463250009,  Difusión/Talenland, € 29,90. Koop je boek hier.

• In januari zal het tweede blok van Spaans A1 aangeboden worden als vervolg op deze cursus.

*Spaans A1 bestaat uit drie blokken. Aan het einde bereik je niveau A1 van het Europees referentiekader, dat als volgt omschreven wordt:
Basisgebruiker A1 (doorbraak): Kan vertrouwde dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen gericht op de bevrediging van concrete behoeften begrijpen en gebruiken. Kan zichzelf aan anderen voorstellen en kan vragen stellen en beantwoorden over persoonlijke gegevens zoals waar hij/zij woont, mensen die hij/zij kent en dingen die hij/zij bezit. Kan op een simpele wijze reageren, aangenomen dat de andere persoon langzaam en duidelijk praat en bereid is om te helpen.

Woensdag 18 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Boek: Aula Internacional 1 - nueva edición, cursusboek + bijlage (klik hier voor meer informatie)
Locatie: OBA Olympisch Kwartier (klik hier voor de adresgegevens)
M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Het leren van een taal houdt meer in dan het verstaan of kunnen spreken, lezen of schrijven ervan. Door een vreemde taal te leren krijg je namelijk ook de mogelijkheid om andere mensen, landen en culturen te leren kennen. Kortom, er zal een wereld voor je opengaan, de wereld van het Spaans! Inma Benavent is geboren en getogen in Valencia (Spanje). Zij studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2008 geeft zij Spaans aan de Volksuniversiteit Amsterdam. Zij werkt ook als fondswerver voor projecten in Latijns-Amerika.