Cursus Spaans Beginners (A1.1-A1.2)

Beginniveau A1.1 - Eindniveau A1.2  Europees Referentiekader (ERK).

¿Te gusta aprender español? Na dit tweede blok van de beginnerscursus Spaans A1* zul je je al behoorlijk kunnen redden in eenvoudige situaties, bijvoorbeeld in winkels en je zult kunnen praten over zaken als je familie, vrienden, tijdsbesteding en je voorkeuren. De cursus heeft een prettig tempo. Reken op een à twee uur huiswerk per week.

• Dit is een vervolg op de cursus Spaans Beginners (A0-A1.1) die in het najaar gestart is, maar de cursus is ook geschikt voor mensen die elders zo’n 15-20 uur Spaanse les hebben gehad.

• Wil je meer informatie of advies over je niveau? Doe een gratis online DIALANG toets om je niveau in te schatten. Stuur bij twijfel een mail naar het naar het secretariaat, dan neemt de docent contact met je op.

• Boeken: Aula Internacional 1 - nueva edición (hoofdstuk 4-6), cursusboek + bijlage (110 blz. met daarin o.a. woordenlijsten, transcripties, antwoorden en vertalingen van de instructies), ISBN 9789463250009,  Difusión/Talenland, € 29,90. Koop je boek hier.

*Spaans A1 bestaat uit drie blokken. Aan het einde bereik je niveau A1 van het Europees referentiekader, dat als volgt omschreven wordt:
Basisgebruiker A1 (doorbraak):  Kan vertrouwde dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen gericht op de bevrediging van concrete behoeften begrijpen en gebruiken. Kan zichzelf aan anderen voorstellen en kan vragen stellen en beantwoorden over persoonlijke gegevens zoals waar hij/zij woont, mensen die hij/zij kent en dingen die hij/zij bezit. Kan op een simpele wijze reageren, aangenomen dat de andere persoon langzaam en duidelijk praat en bereid is om te helpen.

Dinsdag 21 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Boek: Aula Internacional 1 - nueva edición, cursusboek + bijlage (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Het leren van een taal houdt meer in dan het verstaan of kunnen spreken, lezen of schrijven ervan. Door een vreemde taal te leren krijg je namelijk ook de mogelijkheid om andere mensen, landen en culturen te leren kennen. Kortom, er zal een wereld voor je opengaan, de wereld van het Spaans! Inma Benavent is geboren en getogen in Valencia (Spanje). Zij studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2008 geeft zij Spaans aan de Volksuniversiteit Amsterdam. Zij werkt ook als fondswerver voor projecten in Latijns-Amerika.