Bestellijst

Bestellijst

Cursus Spaans Beginners (A1.2-A1.3)

Cursuscode: 2809
17
sep

Beginniveau A1.2 - Eindniveau A1.3  Europees Referentiekader (ERK).

¿Cómo dices? ¿Puedes repetirlo por favor? Na dit derde een laatste blok van Spaans A1* hoef je dat nauwelijks meer te vragen. Je kennis van het Spaans is voldoende om je te redden in eenvoudige situaties. Je leert o.a. te bestellen in restaurants en bars, over je buurt te praten en te vertellen wat er gebeurd is of wat je gedaan hebt. De cursus heeft een prettig tempo. Reken op een à twee uur huiswerk per week.

• Methode: Aula Internacional 1 - nueva edición (hoofdstuk 7-9), cursusboek + bijlage (110 blz. met daarin o.a. woordenlijsten, transcripties, antwoorden en vertalingen van de instructies), ISBN 9789463250009,  Difusión/Talenland, € 29,90. Koop je boek hier.

• Dit is een vervolg op de cursus Spaans 2 of 1 en 2 Intensief van vorig cursusjaar, maar de cursus is ook geschikt voor mensen die elders zo’n 30-35 uur Spaanse les hebben gehad.

• Wil je meer informatie of advies over je niveau? Kom langs bij onze Talenmarkt op 31 Augustus of doe een gratis online DIALANG toets om je niveau in te schatten.

• In januari zal het eerste blok van Spaans A2 aangeboden worden als vervolg op deze cursus.

*Spaans A1 bestaat uit drie blokken. Aan het einde bereik je niveau A1 van het Europees referentiekader, dat als volgt omschreven wordt:
Basisgebruiker A1 (doorbraak):  Kan vertrouwde dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen gericht op de bevrediging van concrete behoeften begrijpen en gebruiken. Kan zichzelf aan anderen voorstellen en kan vragen stellen en beantwoorden over persoonlijke gegevens zoals waar hij/zij woont, mensen die hij/zij kent en dingen die hij/zij bezit. Kan op een simpele wijze reageren, aangenomen dat de andere persoon langzaam en duidelijk praat en bereid is om te helpen.  

Schrijf je in
Dinsdag 17 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00
Mw. drs A. (Anita) de Valk
Boek: Aula Internacional 1 - nueva edición, cursusboek + bijlage (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 20:00
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
drs A. (Anita) de Valk