Bestellijst

Bestellijst

Cursus Spaans Beginners intensief (A1.1-A1.2)

Cursuscode: 2808
11
sep

Beginniveau A1.1- Eindniveau A1.2 Europees Referentiekader (ERK).

¿Te gusta aprender español? Na dit tweede blok van de intensieve beginnerscursus Spaans A1* zul je je al behoorlijk kunnen redden in eenvoudige situaties, bijvoorbeeld in winkels en je zult kunnen praten over zaken als je familie, vrienden, tijdsbesteding en je voorkeuren. De cursus heeft een pittig tempo. Reken op twee à drie uur huiswerk per week.

• Dit is een vervolg op de cursus Spaans 1 Intensief die in het voorjaar gestart is, maar de cursus is ook geschikt voor mensen die elders zo’n 15-20 uur Spaanse les hebben gehad.

• Wil je meer informatie of advies over je niveau? Kom langs bij onze Talenmarkt op 31 Augustus of doe een gratis online DIALANG toets om je niveau in te schatten.

• Methode: Aula Internacional 1 - nueva edición (hoofdstuk 4-6), cursusboek + bijlage (110 blz. met daarin o.a. woordenlijsten, transcripties, antwoorden en vertalingen van de instructies), ISBN 9789463250009,  Difusión/Talenland, € 29,90. Koop je boek hier.

• Na de herfstvakantie zal het derde blok van Spaans A1 aangeboden worden als vervolg op deze cursus.

*Spaans A1 bestaat uit drie blokken. 
Aan het einde bereik je niveau A1 van het Europees referentiekader, dat als volgt omschreven wordt:
Basisgebruiker A1 (doorbraak):  Kan vertrouwde dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen gericht op de bevrediging van concrete behoeften begrijpen en gebruiken. Kan zichzelf aan anderen voorstellen en kan vragen stellen en beantwoorden over persoonlijke gegevens zoals waar hij/zij woont, mensen die hij/zij kent en dingen die hij/zij bezit. Kan op een simpele wijze reageren, aangenomen dat de andere persoon langzaam en duidelijk praat en bereid is om te helpen. 
Schrijf je in
Woensdag 11 september 2019
6 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00
Mw. drs M. (Madzy) Koudstaal
Boek: Aula Internacional 1 - nueva edición, cursusboek + bijlage (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 21:45
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
drs M. (Madzy) Koudstaal
Madzy Koudstaal heeft Spaanse Taal- en Letterkunde en Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Haar specialisatie was zowel voor Spaans als Nederlands taalkunde, maar ze is zeker ook geïnteresseerd in de Spaanse en Nederlandse literatuur. Zij heeft altijd in het volwassenonderwijs gewerkt: van 1979 tot en met 1986 bij het Instituut Bessels en Mooij in Haarlem en van 1986 tot en met 1988 bij de Kamer van Koophandel in Haarlem. Van 1990 tot en met mei 2010 heeft ze bij de Universiteit van Amsterdam gewerkt, waar ze o.a. de vakken Onderzoeksvaardigheden en Academisch Schrijven aan eerstejaarsstudenten Spaans heeft gegeven. Vanaf 1989 tot heden is zij werkzaam als docente Spaans bij de Volksuniversiteit. Haar persoonlijke interesses zijn vooral fotografie (zij is een semiprofessionele fotografe) en de bijzonderheden en eigenschappen van taal, zowel van het Spaans als het Nederlands. Bij haar lessen maakt ze gebruik van een weblog (https://espagnolvua.wordpress.com/).