Cursus Spaans Conversatie Beginners (A1.2)

mei

Deze conversatiecursus Spaans is bedoeld voor wie de cursus Spaans beginners A1.2 bij de Volksuniversiteit Amsterdam heeft gedaan of elders ongeveer 35 uur les heeft gehad en nu de spreekvaardigheid wil verbeteren.
Thema’s als eerste kennismaking, winkelen, uitgaan, vakantie, familie, vrienden en het dagelijks leven komen aan bod. Grammaticale structuren en woordenschat die in de cursus Spaans beginners A1.2 zijn behandeld, worden herhaald, zodat je aan het eind van de cursus op een eenvoudige manier met Spaans uit de voeten kunt.

• Tegen een kleine vergoeding wordt tijdens de cursus het lesmateriaal overhandigd.

• Wil je meer informatie of advies over je niveau? Doe een gratis online DIALANG toets om je niveau in te schatten. Stuur bij twijfel een mail naar het naar het secretariaat, dan neemt de docent contact met je op.

Maandag 11 mei 2020
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (María) García Alegre
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
M. (María) García Alegre
Wat is er nodig om Spaans te leren? Het recept is niet altijd hetzelfde, maar de ingrediënten wel: enthousiasme, veel oefening, een beetje geduld, tijd en inzet. Wat zou een docent toe moeten voegen om het gerecht nog smakelijker te maken? Een speelse samenwerking met de cursisten om de taal en cultuur te ontdekken. Mar García komt uit Alicante (Spanje), maar heeft een aantal jaren in andere landen gewoond, gestudeerd en gewerkt. Zij deed de opleiding Tolk Vertaler aan de Universiteit van Alicante, maar het talenonderwijs was en is toch haar echte roeping. Ze geeft Spaanse les in Haarlem en Heemskerk sinds 2016. Ze is getrouwd en heeft twee kleine kinderen.