Cursus Spaans Conversatie Gevorderden (A2.1)

mei

Deze conversatiecursus Spaans is bedoeld voor wie de cursus Spaans Gevorderden (A2.1) bij de Volksuniversiteit Amsterdam heeft gedaan of elders ongeveer 70 uur les heeft gehad en nu de spreekvaardigheid wil verbeteren.
Thema’s als uitgaan, woonomgeving, relaties, gewoontes en omgangsvormen komen aan bod. Grammaticale structuren en woordenschat die in de cursus Spaans voor Gevorderden A2.1 behandeld zijn, worden herhaald, zodat je aan het eind van de cursus op een redelijke manier met Spaans uit de voeten kunt.

• Tegen een kleine vergoeding wordt tijdens de cursus het lesmateriaal overhandigd.

• Wil je meer informatie of advies over je niveau? Doe een gratis online DIALANG toets om je niveau in te schatten. Stuur bij twijfel een mail naar het naar het secretariaat, dan neemt de docent contact met je op.

Woensdag 13 mei 2020
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs A. (Anita) de Valk
Locatie: OBA, Javaplein 2 (klik hier voor de adresgegevens)
drs A. (Anita) de Valk
Anita de Valk studeerde Spaanse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam en is eerstegraads bevoegd docente Spaans. Tijdens de doctoraalfase van de studie ging haar belangstelling vooral uit naar taalverwerving. Een van de bijvakken was Onderwijspsychologie met als onderwerp van studie de werking van het geheugen bij woordenschatverwerving in de moderne vreemde talen. Zij is medeauteur van de Basisgrammatica Spaans met oefeningenboek van uitgeverij Coutinho. Al tijdens de studie begon zij cursussen Spaans te verzorgen en is dat altijd met veel enthousiasme blijven doen, op niveau A1 tot en met B2, aan instituten uiteenlopend van buurthuizen, de UvA, Nijenrode tot een MEAO, maar toch het liefst bij de Volksuniversiteit waar de cursisten vooral voor hun plezier komen, gemotiveerd zijn om te leren en veel belangstelling tonen voor de cultuur van de Spaanstalige wereld. Ze inspireren elkaar met hun inbreng die even gevarieerd is als hun achtergronden, leeftijden en kennis. Mede hierdoor is er altijd een plezierige en geanimeerde sfeer in de lessen.