Bestellijst

Bestellijst

Cursus Spaans Gevorderd (A2.3-A2.4)

Cursuscode: 2811
17
sep

Beginniveau A2.3 - Eindniveau A2.4  Europees Referentiekader (ERK).


Na dit vierde en laatste blok van Spaans A2* beschik je over een stevige basis in het Spaans. Je wordt uitgedaagd om veel te spreken en nieuwe taalconstructies, woorden en uitdrukkingen te leren die je nodig hebt om te spreken over onderwerpen als de geschiedenis, reizen, onze manier van leven vroeger en nu en wat je daar van vinden. De cursus heeft een pittig tempo. Reken op zo’n twee uur huiswerk per week.

 • Dit is een vervolg op de cursus Spaans 6 van het afgelopen cursusjaar, maar de cursus is ook geschikt voor mensen die elders zo’n 90-100 uur Spaanse les hebben gehad.

• Wil je meer informatie of advies over je niveau? Kom langs bij onze Talenmarkt op 31 Augustus of doe een gratis online DIALANG toets om je niveau in te schatten.

• Boeken: Aula Internacional 2 nueva edición (hoofdstuk 8-10), cursusboek + bijlage van 123 blz. met daarin o.a. woordenlijsten, transcripties, antwoorden en vertalingen van de instructies, ISBN 9789463250016, Difusión/Talenland, € 29,90. Koop je boek hier.

• In januari zal het eerste blok van de cursus Spaans Gevorderd B1 aangeboden worden als vervolg op deze cursus.

*Spaans A2 bestaat uit vier blokken. Aan het einde bereik je niveau A2 van het Europees referentiekader, dat als volgt omschreven wordt.
Basisgebruiker A2 (Tussenstap): Kan zinnen en regelmatig voorkomende uitdrukkingen begrijpen die verband hebben met zaken van direct belang (bijvoorbeeld persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie, werk). Kan communiceren in simpele en alledaagse taken die een eenvoudige en directe uitwisseling over vertrouwde en alledaagse kwesties vereisen. Kan in eenvoudige bewoordingen aspecten van de eigen achtergrond, de onmiddellijke omgeving en kwesties op het gebied van diverse behoeften beschrijven.    

Schrijf je in
Dinsdag 17 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 260,00
Mw. drs A. (Anita) de Valk
Boek: Aula Internacional 2 nueva edición, cursusboek + bijlage (klik hier voor meer informatie)
10:00 - 11:30
Locatie: OBA, Javaplein 2 (klik hier voor de adresgegevens)
drs A. (Anita) de Valk