Cursus Spaans op Reis (A.1.1)

mei

Een echte beginnerscursus Spaans voor wie naar een Spaanstalig land op vakantie gaat. Tijdens de lessen maak je op ontspannen en speelse wijze kennis met het Spaans, zonder al te diep in te gaan op grammaticale onderwerpen. De lesstof is eenvoudig en kan meteen in de praktijk toegepast worden. Daarbij komen alledaagse situaties aan bod, zoals iets in een café bestellen, uit eten gaan, reizen met het openbaar vervoer, contact maken enz. Er is ook aandacht voor cultuurverschillen tussen de Spaanstalige wereld en Nederland.

• Boek: Spaans à la carte, ISBN 9789460301575, Intertaal, € 27,-. koop je boek hier
  (Let op: NIET Spaans à la carte- nieuw!)

Dinsdag 12 mei 2020
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Boek: Spaans à la carte (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Het leren van een taal houdt meer in dan het verstaan of kunnen spreken, lezen of schrijven ervan. Door een vreemde taal te leren krijg je namelijk ook de mogelijkheid om andere mensen, landen en culturen te leren kennen. Kortom, er zal een wereld voor je opengaan, de wereld van het Spaans! Inma Benavent is geboren en getogen in Valencia (Spanje). Zij studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2008 geeft zij Spaans aan de Volksuniversiteit Amsterdam. Zij werkt ook als fondswerver voor projecten in Latijns-Amerika.