Online cursus Spaans Conversatie Beginners (A1.2)

Deze conversatiecursus Spaans is bedoeld voor wie de cursus Spaans Beginners 2 (A1.1-A1.2) bij de Volksuniversiteit Amsterdam heeft gedaan of elders ongeveer 35 uur les heeft gehad en nu de spreekvaardigheid wil verbeteren.
Thema’s als eerste kennismaking, winkelen, uitgaan, vakantie, familie, vrienden en het dagelijks leven komen aan bod. Grammaticale structuren en woordenschat die in de cursus Spaans Beginners 2 zijn behandeld, worden herhaald, zodat je aan het eind van de cursus op een eenvoudige manier met Spaans uit de voeten kunt.

• Wil je meer informatie of advies over je niveau? Doe een gratis online DIALANG toets om je niveau in te schatten. Stuur bij twijfel een mail naar het naar het secretariaat, dan neemt de docent contact met je op.

Lesmateriaal: de docente stuurt per email materiaal voor zelfstudie en voorbereiding van de les. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Donderdag 20 mei 2021
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.I. (Inma) Benavent Vicedo

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Het leren van een taal houdt meer in dan het verstaan of kunnen spreken, lezen of schrijven ervan. Door een vreemde taal te leren krijg je namelijk ook de mogelijkheid om andere mensen, landen en culturen te leren kennen. Kortom, er zal een wereld voor je opengaan, de wereld van het Spaans! Inma Benavent is geboren en getogen in Valencia (Spanje). Zij studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2008 geeft zij Spaans aan de Volksuniversiteit Amsterdam. Zij werkt ook als fondswerver voor projecten in Latijns-Amerika.