Bestellijst

Bestellijst

Online Cursus Spaans Halfgevorderden 2 (A2.1-A2.2)

Cursuscode: 6818

*Nu met maar liefst 20% korting

Beginniveau A2.1 - Eindniveau A2.2 Europees Referentiekader (ERK).

¿Cómo va todo? In dit tweede blok van Spaans A2* bouw je verder aan een stevige basis in het Spaans. We storten ons op de alledaagse uitdrukkingen, woorden, taalconstructies en omgangsvormen die je nodig hebt om in verschillende situaties van alles voor elkaar te krijgen, bijvoorbeeld om een uitje te organiseren. Je leert te vertellen en mee te praten over wat anderen en jezelf aan het doen zijn, hebben meegemaakt en van plan zijn. De cursus heeft een prettig tempo. Reken op één à twee uur huiswerk per week.

• Boeken: Aula Internacional 2 nueva edición, (hoofdstuk 3-5), cursusboek + speciale bijlage voor Nederlandstaligen (123 blz. met daarin o.a. woordenlijsten, transcripties, antwoorden en vertalingen van de instructies), ISBN 9789463250016, Difusión/Talenland, € 33,00. Koop je boek hier.

• Dit is een vervolg op de cursus Spaans Halfgevorderden 1 (A1-A2.1) die in januari gestart is, maar de cursus is ook geschikt voor mensen die elders zo’n 60-70 uur Spaanse les hebben gehad.

• Wil je meer informatie of advies over je niveau? Doe een gratis online DIALANG toets om je niveau in te schatten. Stuur bij twijfel een mail naar het naar het secretariaat, dan neemt de docent contact met je op.

*Spaans A2 bestaat uit vier blokken. Aan het einde bereik je niveau A2 van het Europees referentiekader, dat als volgt omschreven wordt:
Basisgebruiker A2 (tussenstap): Kan zinnen en regelmatig voorkomende uitdrukkingen begrijpen die verband hebben met zaken van direct belang (bijvoorbeeld persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie, werk). Kan communiceren in simpele en alledaagse taken die een eenvoudige en directe uitwisseling over vertrouwde en alledaagse kwesties vereisen. Kan in eenvoudige bewoordingen aspecten van de eigen achtergrond, de onmiddellijke omgeving en kwesties op het gebied van diverse behoeften beschrijven.  

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Donderdag 22 april 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Boek: Aula Internacional 2 nueva edición, cursusboek + bijlage (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

20:15 - 21:45
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Het leren van een taal houdt meer in dan het verstaan of kunnen spreken, lezen of schrijven ervan. Door een vreemde taal te leren krijg je namelijk ook de mogelijkheid om andere mensen, landen en culturen te leren kennen. Kortom, er zal een wereld voor je opengaan, de wereld van het Spaans! Inma Benavent is geboren en getogen in Valencia (Spanje). Zij studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2008 geeft zij Spaans aan de Volksuniversiteit Amsterdam. Zij werkt ook als fondswerver voor projecten in Latijns-Amerika.