Online Cursus Spaans Halfgevorderden 3 (A2.2-A2.3)

Beginniveau A2.2- Eindniveau A2.3 Europees Referentiekader (ERK).

¿Quieres saber más del mundo hispano? In dit derde blok van Spaans A2* maak je er uitgebreider kennis mee en bouw je verder aan een stevige basis in het Spaans. Je wordt uitgedaagd om veel te spreken en leert  meer alledaagse uitdrukkingen, woorden, taalconstructies en omgangsvormen die je nodig hebt om bijvoorbeeld te spreken over onderwerpen zoals reizen en gezondheid. Je zult veel praten over wat je kort of wat langer geleden gedaan hebt, maar ook over je huidige leven en ideeën voor de toekomst. De cursus heeft een prettig tempo. Reken op één à twee uur huiswerk per week.

• Boeken: Aula Internacional 2 nueva edición, (hoofdstuk 6-8), cursusboek + speciale bijlage voor Nederlandstaligen (123 blz. met daarin o.a. woordenlijsten, transcripties, antwoorden en vertalingen van de instructies), ISBN 9789463250016, Difusión/Talenland, € 33,00. Koop je boek hier.

• Dit is een vervolg op de cursus Spaans Halfgevorderden 2 (A2.1-A2.2), maar de cursus is ook geschikt voor mensen die elders zo’n 80-90 uur Spaanse les hebben gehad.

• Wil je meer informatie of advies over je niveau? Doe een gratis online DIALANG toets om je niveau in te schatten.

• In januari zal de cursus Spaans A2.4 aangeboden worden als vervolg van deze cursus.

*Spaans A2 bestaat uit vier blokken. Aan het einde bereik je niveau A2 van het Europees referentiekader, dat als volgt omschreven wordt:
Basisgebruiker A2 (tussenstap): Kan zinnen en regelmatig voorkomende uitdrukkingen begrijpen die verband hebben met zaken van direct belang (bijvoorbeeld persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie, werk). Kan communiceren in simpele en alledaagse taken die een eenvoudige en directe uitwisseling over vertrouwde en alledaagse kwesties vereisen. Kan in eenvoudige bewoordingen aspecten van de eigen achtergrond, de onmiddellijke omgeving en kwesties op het gebied van diverse behoeften beschrijven.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Donderdag 16 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Boek: Aula Internacional 2 nueva edición, cursusboek + bijlage (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud.

M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Het leren van een taal houdt meer in dan het verstaan of kunnen spreken, lezen of schrijven ervan. Door een vreemde taal te leren krijg je namelijk ook de mogelijkheid om andere mensen, landen en culturen te leren kennen. Kortom, er zal een wereld voor je opengaan, de wereld van het Spaans! Inma Benavent is geboren en getogen in Valencia (Spanje). Zij studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2008 geeft zij Spaans aan de Volksuniversiteit Amsterdam. Zij werkt ook als fondswerver voor projecten in Latijns-Amerika.