Online cursus Spaans op Reis 2 (A.1.2)

jul

Deze cursus is het vervolg op de Online cursus Spaans op Reis die eerder dit voorjaar plaatsvond en de cursus is ook geschikt voor mensen die ooit een cursus Spaans voor beginners gevolgd hebben en hun kennis wat willen opfrissen.
Tijdens de lessen maak je op ontspannen en speelse wijze kennis met het Spaans, zonder al te diep in te gaan op grammaticale onderwerpen. De lesstof is eenvoudig en kan meteen in de praktijk toegepast worden. Daarbij komen alledaagse situaties aan bod, zoals iets in een café bestellen, uit eten gaan, reizen met het openbaar vervoer, contact maken enz. Er is ook aandacht voor cultuurverschillen tussen de Spaanstalige wereld en Nederland.

• Boek: Spaans à la carte, ISBN 9789460301575, Intertaal, € 27,-. koop je boek hier
  (Let op: NIET Spaans à la carte- nieuw!)

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Dinsdag 14 juli 2020
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Boek: Spaans à la carte (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je laat inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je toch een uitnodiging voor de eerste les krijgt, soms lukt dat nog, soms niet omdat we niet 24/7 aan het werk zijn.

M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Het leren van een taal houdt meer in dan het verstaan of kunnen spreken, lezen of schrijven ervan. Door een vreemde taal te leren krijg je namelijk ook de mogelijkheid om andere mensen, landen en culturen te leren kennen. Kortom, er zal een wereld voor je opengaan, de wereld van het Spaans! Inma Benavent is geboren en getogen in Valencia (Spanje). Zij studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2008 geeft zij Spaans aan de Volksuniversiteit Amsterdam. Zij werkt ook als fondswerver voor projecten in Latijns-Amerika.