Spaans 1 en 2 Intensivo

Beginniveau A0- Eindniveau A1.2 Europees Referentiekader (ERK).

In deze intensieve beginnerscursus Spaans duiken we samen in het diepe en leer je je te redden in eenvoudige situaties, bijvoorbeeld op straat, in een winkel of met nieuwe vrienden en je zult kunnen praten over zaken als je familie, vrienden, tijdsbesteding en je voorkeuren.  De cursus heeft een pittig tempo; reken op zo’n twee à drie uur per week aan voorbereiding op de les.

● Wil je meer informatie? Kom dan langs op een van de spreekuren Spaans.

• Methode: Aula Internacional 1 - nueva edición (hoofdstuk 1-7), cursusboek + bijlage (110 blz. met daarin o.a. woordenlijsten, transcripties, antwoorden en vertalingen van de instructies), ISBN 9789463250009, Difusión/Talenland, € 29,90. Koop je boek hier.

Dinsdag 22 januari 2019
12 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Boek: Aula Internacional 1 - nueva edición, cursusboek + bijlage (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Mauritskade 58 (klik hier voor de adres gegevens)
M.I. (Inma) Benavent Vicedo
Het leren van een taal houdt meer in dan het verstaan of kunnen spreken, lezen of schrijven ervan. Door een vreemde taal te leren krijg je namelijk ook de mogelijkheid om andere mensen, landen en culturen te leren kennen. Kortom, er zal een wereld voor je opengaan, de wereld van het Spaans! Inma Benavent is geboren en getogen in Valencia (Spanje). Zij studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2008 geeft zij Spaans aan de Volksuniversiteit Amsterdam. Zij werkt ook als fondswerver voor projecten in Latijns-Amerika.